×

Preveu l'obesitat menjant saludable

Temps de lectura 1 min.
Preveu l'obesitat menjant saludable

22 Gener 2021

Una alimentació inadequada, no menjar suficients fruites i verdures, riques en minerals o vitamines i fibra, i un estil de vida sedentari, provoca en molts casos sobrepès.

El sobrepès es vincula a problemes com l'augment del risc cardiovascular, la diabetis, l'augment de problemes articulars o malalties cròniques.

Prevenir aquests problemes de salut és a les teves mans, canviant el teu estil de vida seguint una alimentació saludable.

CANVIAR L'ESTIL DE VIDA AMB L'ALIMENTACIÓ

Per canviar el teu estil de vida a través de l'alimentació saludable, pots seguir 5 passos que t'ajudaran a aconseguir-ho.

  1. Objectiu. Marca't un objectiu realista i adaptat a les teves necessitats.
  2. Voluntat. El que importa és voler aprendre i modificar costums. Evita mites i desinformació, fuig de dietes miracle i solucions immediates. Pensa que els canvis són progressius!
  3. Base de l'alimentació. Prioritza els aliments rics en fibra, les fruites i verdures, aliments poc processats i la proteïna bona.
  4. Compra saludable. Si vols menjar millor, has de comprar millor. Omple el rebost amb aliments de color, variats i de qualitat. Llegeix i interpreta bé les etiquetes. Evita comprar els aliments que no vols consumir perquè són poc sans.
  5. Grans beneficis. Recorda que, si compleixes tot això, només tindràs beneficis.

DIETA EQUILIBRADA

No tots els aliments beneficien de la mateixa manera la teva dieta ni el teu benestar. En la teva alimentació, serà més convenient prioritzar determinats aliments per preparar els teus menús, fer servir de manera esporàdica altres i intentar evitar el consum de determinats al màxim possible.

Et proposem una guia per aconseguir una alimentació saludable.

Alimentació saludable

HÀBITS SALUDABLES

Una alimentació saludable no és suficient si no s'acompanya d'hàbits de vida actius i sans. Entre aquests hàbits mira d'incorporar a la teva rutina els següents:

  • Realitzar exercici físic amb freqüència.
  • Dormir entre 7-8h al dia.
  • Evitar el tabac i el consum d'alcohol.

Alimenta el teu benestar amb una dieta equilibrada i un estil de vida actiu. Si tens dubtes, segueix en tot moment el consell del teu farmacèutic, la teva salut es beneficiarà!

Escriu un comentari

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.
*Camps obligatoris
Categories
Preu